Wie zijn wij

Graag willen wij u wat vertellen over het ontstaan van onze theeschenkerij, maar allereerst willen wij ons graag aan u voorstellen. Wij zijn Vera Griep en Marscha Bibo eigenaren van de theeschenkerij en tevens moeder en dochter. Vera is getrouwd en heeft 1 dochter (Marscha dus) en 1 zoon. Marscha is ook getrouwd en heeft 2 zonen en 1 dochter. Allebei hebben wij bij een gemeentelijke instelling gewerkt en waren het beu om ideeën aan te brengen, die uiteindelijk nooit ten uitvoering kwamen. Dit werkte zo frustrerend dat we uiteindelijk plusminus 7 jaar geleden met het idee kwamen: Waarom gaan wij niet voor ons zelf beginnen?! Nu weten we in ieder geval zeker, dat als je een droom hebt en erin gelooft je deze ook werkelijkheid kunt laten worden. Bij het ouderlijke huis was er genoeg ruimte om iets te starten. Zo zijn we met allerlei ideeën op tafel gekomen. We wilden in ieder geval iets doen om het mensen naar hun zin te maken. En de meeste mensen houden van relaxen, lekker eten en drinken. Dus zochten we naar een combinatie hiervan. Zelf houden we van lekker eten,drinken en relaxen, maar vooral ook van heerlijke high-tea’s. Bij nader inzien bedachten we dat er nergens in onze directe omgeving een echte theeschenkerij te vinden is, welke high-tea’s kan verzorgen en ook nog eens van 100% eigen gemaakte recepten met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en zoetstoffen. Dus was dit voor ons een echte uitdaging om hier iets van te maken en zo is uiteindelijk het idee van de theeschenkerij ontstaan.De theeschenkerij ligt in een rustige en bosrijke omgeving, waar je heerlijk kunt ontspannen midden in de natuur.

Waar komt de naam ‘In den Bosch’ vandaan?

De naam is afkomstig van de voormalige boerderij die hier van 1745 t/m juni 2006 heeft gestaan. Op deze plek staat nu een Canadese loghome (oftewel een boomstammenhuis).
Om de naam van de voormalige boerderij in ere te houden is de loghome ook omgedoopt in deze naam en wordt ook voortgezet door de theeschenkerij. Restanten van de boerderij zijn verwerkt in de loghome en zijn terug te vinden in en om de theeschenkerij!

Wij hopen u snel te mogen begroeten vanaf november 2007 in onze knusse theeschenkerij waar wij in het laagseizoen tot het hoogseizoen verrassende workshops en high-tea’s op afspraak verzorgen. Vanaf mei 2008 is ons rustig gelegen terras met onze mooie vlindertuin geopend.

Boerderij