Arrangementen

Picknick-arrangement

U krijgt een picknick-mand gevuld met allerlei lekkere dingen om te eten en drinken en een plaid om op te zitten. U kunt bij ons een mooi picknickplekje uitzoeken langs de beek of de mand meenemen naar een elders door u uitgezochte plek.
(U betaald een borg voor de mand en plaid, wat u na inlevering weer terug ontvangt.)

Voor samenstelling van de mand en prijzen kunt u ons mailen of bellen.

Knapzak-arrangement

U krijgt een knapzak mee met lekkere broodjes, drinken en fruit. Zo kunt u lekker wandelen door het Vossenbroek en voor onderweg heeft u dan altijd iets lekkers bij u. De knapzak mag na afloop als aandenken mee naar huis genomen worden.

Voor samenstelling van de knapzak en prijzen kunt u ons mailen of bellen.

“De Koperen Ezel” arrangement

In samenwerking met de Ezelhoeve van de familie Westerink, kunt u met een ezel door de mooie omgeving van De Koperen Molen en Vossenbroek lopen en bij de theeschenkerij uw picknick, lunch of een iets drinken met wat lekkers nuttigen. De picknick/knapzak-arrangement is bij dit arrangement ook goed te combineren.

Feest-arrangement met theatervoorstelling

Heeft u iets te vieren dan kunt u dit vieren met een leuke voorstelling van het theater “Kaleidoscoop”  (gemaakt naar het thema van uw feest.) Dit in combinatie met eten en drinken. Voor invulling van het feest en informatie kunt u ons bellen of mailen.

Wij verzorgen o.a. ook meerdere soorten ontbijt en lunches.

Samenstelling en prijzen op aanvraag.